• Massages

  Overzicht massages en behandelingen.

 • Intuïtieve Zen massage

  Voor deze massage ga ik jou vragen waar je het meeste nood aan hebt.
  Voelen en benoemen waar je nood aan hebt is vaak de eerste stap naar ontspanning en herstel.
  Deze volledige lichaamsmassage heeft de klassieke Zweedse massage als basis, maar wordt op maat van elke klant en vanuit het hart gegeven.
  Tijdens deze massage combineer ik mijn technische kennis als massagedocente met het volgen van mijn intuïtie. Zo kan ik jou geven wat jij op dat moment nodig hebt.
  Het is een rustige en diepe massage die vooral geschikt is wanneer je nood hebt aan volledige ontspanning en rust.
  Je wordt gemasseerd met warme huisgemaakte massageolie.
  Ik maak mijn eigen olie-blend van Jojoba olie en druivenpitolie, verrijkt met essentiële oliën die bijdragen tot een algemeen welbevinden van lichaam en geest.
   
  Your moment to slow down...
  60 minuten, 65,-euro.

  Goddess Flow Massage

  De Goddess flow massage maakt, of houdt je innerlijke godin wakker.
  Ze richt zich op de delen van je lichaam die belangrijk zijn om je vrouwelijkheid te erkennen en te omarmen.
  • Je hartcentrum, om zelfliefde en compassie te voelen.
  • Je buikcentrum om je vuur te activeren.
  • Je heupen om in balans zijn.
  • Je sacrum of heiligbeen om gegrond en standvastig te zijn en om je vrouwelijkheid in alle vrijheid te mogen uiten.
  • Je derde oog om je intuïtie aan te scherpen.
  Ik dek je toe met een grote zachte handdoek. Voor deze massage draag je geen ondergoed. Zo kan ik in vloeiende bewegingen je lichaam masseren en in de flow van de massage blijven, zonder dat je slipje in de weg zit.
  Voor sommige vrouwen kan dat betekenen om even je schroom te overwinnen, maar de reacties achteraf zijn altijd lovend over het respectvolle en vrouwelijke gevoel dat ze ervaarden tijdens de massage.
  Ik masseer je volledige lichaam en de bewegingen zijn diep en traag, maar altijd in een serene, zachte flow.
   
  Vóór de massage mag je een kleine kristal uitkiezen, die ik tijdens de massage op je voorhoofd leg. Na de massage mag je die steen mee naar huis nemen.
  Deze Goddess flow massage is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar hun innerlijke godin, of vrouwen die hun innerlijke godin willen wakker houden.
   
  60 minuten 65,- euro.

  Slow release Massage

  Dit is een massage die ik ontwikkelde om mensen te leren vertragen en nog dieper te ontspannen.
  Deze massage wordt extra traag gegeven, met een minimum aan olie, zodat de traagheid ook de diepte in kan gaan.
  Want vanuit vertraging kan je verdiepen en vanuit verdieping kan je beter voelen en vanuit beter voelen kan je helen en herstellen.
  Door de diepe langzame bewegingen zal je hartslag het tempo van de massage overnemen en kom je in een staat van diepe rust.
  En tegelijkertijd wordt er ook gewerkt op het losmaken van spierknopen en verkleefd bindweefsel.
  Deze massage duurt 60 minuten en enkel de achterkant van het lichaam wordt behandeld. De focus ligt op de rug, maar ook de benen en armen krijgen aandacht.
   
  In tijden waarin alles snel moet gaan, waarin we snel resultaat willen, snel geholpen willen worden, snel moeten shoppen en snel moeten werken, is deze massage een verademing.
  Leren vertragen...
  Leren loslaten.
  Slow release.
   
  60 minuten 65,- euro

  Mãe Behandeling

  Met deze behandeling wil ik graag jonge vrouwen en moeders aanspreken.
  De combinatie werk, gezin en hobby's kan soms wat veel worden.
  En dan is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen.
  Deze behandeling is een combi van een ontspannende lichaamsmassage naar keuze, plus een mini gelaatsverzorging met gelaatsmassage.
   
  Ze duurt 90 minuten en is echt eventjes pure verwennerij, zonder schuldgevoel.
  90 minuten - 95 euro.
   
  ( Deze behandeling, kan omwille van de tijdsduur niet online geboekt worden. Wil je graag een Mae behandeling, mag je me eventjes bellen of mailen. Dan zoeken we samen naar een geschikt momentje.)

  Herbalanceringsmassage

  Deze massage is een zachte en langzame massage die van oorsprong is ontwikkeld voor mensen met kanker.
  Maar ook mensen die kampen met chronische pijn zoals CVS, fibromyalgie, reuma, artrose en mensen met overgewicht of emotionele blokkades hebben baat bij deze koesterende massage.
  Ervaring heeft ons geleerd dat deze massage zeer effectief is wanneer je in een periode zit dat je het moeilijk hebt met het accepteren van een disbalans in je lichaam.
  Er wordt niet op de spieren gewerkt maar op het weer in balans brengen van lichaam en geest na uitputting, of door zware medicatie, emotionele problemen en stress.
  Doordat de massage zeer zacht gegeven wordt, wordt ze als zeer aangenaam beschouwd en het brengt je in een diepe rust en ontspanning.
  De massage wordt ook heel koesterend gegeven en als troostend ervaren.
  Daardoor leer je je lichaam weer aanvaarden met zijn beperkingen en je leert het weer op een liefdevolle manier bekijken na intensieve behandelingen of operaties.
  Ook mensen zonder fysieke pijn kunnen genieten van deze zachte massage, omdat het je lichaam en geest weer letterlijk weer in balans brengt.
   
  60 minuten, 65,- euro.

  Rug Nek Schouder en Hoofd Massage

  Deze massage is een massage van 30 minuten van de rug, nek schouders, en hoofd.
  Ze is uitermate geschikt om stress-gerelateerde spierpijn of spierpijn die voortkomt uit foutieve lichaamshouding en zware inspanning te behandelen.
  Naargelang de klacht wordt de massage aangepast.
  Bij stress gerelateerde pijn hoort een rustige massage terwijl bij inspanningspijn een stevige massage wordt gegeven.
  Vraag gerust naar een stevige schoudermassage als dat is wat je nodig hebt.
   
  30 minuten, 40,- euro
   
  Deze massage is omwile van de tijdsduur niet online te boeken.
  Wil jij graag een rug-nek-schoudermassage, mag je me eventjes bellen of mailen. Dan kijken we samen naar een geschikt momentje.

  Zwangerschapsmassage

  derzoek heeft uitgewezen dat wanneer moeders tijdens hun zwangerschap ontspannen zijn, dit ook ten goede komt voor de baby en zijn ontwikkeling.
  Met een aangepaste massage zal je als aanstaande moeder niet enkel geestelijk ontspannen zijn, maar ook het spierweefsel en bekken zal beter voorbereid zijn op de bevalling.
  Wat ten goede komt voor je baby en de bevalling gemakkelijker zal doen verlopen.
  Deze massage wordt gegeven in zij-lig en rug-lig. Rug, benen, buik en voeten worden zachtjes gemasseerd met een neutrale warme olie.
   
  60 minuten, 65,- euro.

  Oorkaars Behandeling en gezichtsmassage

  We starten met een zachte massage van de lymfe bij de oren, waarna ik de oorkaars in je ene oor plaats. Oorkaarsen zijn geen klassieke kaarsen, maar het is een met was doordrenkte doek die zachtjes en rustig opbrandt. Bij het plaatsen van deze kaars in je oor, kan je een knisperend geluid waarnemen dat veel mensen doet denken aan het ruisen van de zee.
  Dat geluid werkt ontspannend op je centraal zenuwstelsel en door de lichte trilling van de kaars wordt je ook binnenoor zachtjes gemasseerd.
   
  Het kan je sinussen vrijmaken en eventuele spanningshoofdpijn verzachten. Het wordt al duizenden jaren gebruikt bij Indianenvolkeren om hoofd- en oorklachten te verhelpen.
  Ik gebruik hiervoor de biologische kaarsen van Biosun.
  Biosun oorkaarsen zijn voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd. Natuurzuivere katoen wordt tot een cilinder gerold na gedrenkt te zijn in zuiver bijenwas, vermengd met verpulverde kruiden volgens origineel recept van de Hopi-indianen met onder meer honingextract, etherisch extract van salie en kamille.
  Dit is echter geen medische behandeling, en ik zie het het vooral als een diep ontspannend cocoon-uurtje voor jezelf.
   
  Na je ene oor, is je andere oor aan de beurt om evenwicht te brengen.
   
  Na de oorkaarsen krijg je nog een zachte massage van het gelaat om ook daar de afvoer van je lymfe te stimuleren. Na het ritueel mag je nog een kwartiertje narusten en bijkomen met een kopje thee.
  Je mag een uurtje uitrekken voor deze behandeling.
   
  Tarief: 55€

  Alchemy of touch massage

  Deze massage leerde ik 2022 bij Alchemy of touch in Spanje.
  Alchemy of touch werd opgericht door Tapesh Paradiso en Anouk Hornman.
  Tapesh ontwikkelde door jarenlange ervaring deze vloeiende massagevorm, die vooral aandacht schenkt aan het soepel houden van het bindweefsel en de gewrichten. Maar ook vrijmaken van geblokkeerde energie in het lichaam is een belangrijke insteek van deze massage.

  Tijdens de behandeling wordt er afgewisseld tussen zachte bindweefselmassage, fluid-touch (wiegen), joint-release (zachte manipulatie van gewrichten), stretchen van ledematen en klassieke effleurages (strijkbewegingen)

  Bindweefsel houdt je botten, spieren en organen samen en verbindt ze ook met elkaar. Daarom is het belangrijk dat het soepel blijft. Hierdoor functionieren je organen beter en krijgt je lichaam meer bewegingsvrijheid.
  Door het wiegen van je lichaam en het stretchen van je ledematen leert je lichaam in overgave te gaan en beter te ontspannen.
  Deze massage is anders dan mijn klassieke ontspanningsmassages, alhoewel ze door de meeste mensen ook zeer ontspannend, maar eveneens als energiegevend ervaren wordt.
   
  Ze duurt 90 minuten en je volledige lichaam wordt behandeld.
  95,-
   
  Deze massage kan omwille van de tijdsduur niet online geboekt worden.
  Wil jij graag een Alchemy of touch massage, mag je me eventjes bellen of mailen. Dan kijken we samen naar een geschikt momentje.
 • Wil je graag een massage boeken?

  Maak dan een afspraak via onderstaande knop.