• slide

 

Deze massage leerde ik 2022 bij Alchemy of touch in Spanje.

Alchemy of touch werd opgericht door Tapesh Paradiso en Anouk Hornman.

Tapesh ontwikkelde door jarenlange ervaring deze vloeiende massagevorm, die vooral aandacht schenkt aan het soepel houden van het bindweefsel en de gewrichten. Maar ook vrijmaken van geblokkeerde energie in het lichaam is een belangrijke insteek van deze massage.


Tijdens de behandeling wordt er afgewisseld tussen zachte bindweefselmassage, fluid-touch (wiegen), joint-release (zachte manipulatie van gewrichten), stretchen van ledematen en klassieke effleurages (strijkbewegingen)


Bindweefsel houdt je botten, spieren en organen samen en verbindt ze ook met elkaar. Daarom is het belangrijk dat het soepel blijft. Hierdoor functionieren je organen beter en krijgt je lichaam meer bewegingsvrijheid. 

Door het wiegen van je lichaam en het stretchen van je ledematen leert je lichaam in overgave te gaan en beter te ontspannen.

Deze massage is anders dan mijn klassieke ontspanningsmassages, alhoewel ze door de meeste mensen ook zeer ontspannend, maar eveneens als energiegevend ervaren wordt.

Ze duurt 90 minuten en je volledige lichaam wordt behandeld. 

95,-

Deze massage kan omwille van de tijdsduur niet online geboekt worden.

Wil jij graag een Alchemy of touch massage, mag je me eventjes bellen of mailen. Dan kijken we samen naar een geschikt momentje.

 

frankieandfish-32.jpg

Contact

Telefoon 0471 622 631

E-mail rika.maris@gmail.com

Moment geduld...